Tack för ett fantastiskt valresultat!

10% ger oss ett mandat till i Partille kommunfullmäktige.

Vi fortsätter att arbeta hårt och gör allt för att förvalta ert förtroende. För jämlikhet, tolerans och ett grönt Partille.

Tack till alla som stöttat oss – det är tillsammans vi blir starka!

Här är våra nya representanter för den kommande mandatperioden:
Ordinarie
Linda Jansson
Karin Jaxmark
Lasse Selander
Linus Johansson
Katarina Lindström
Ersättare
Ylva Johansson
Vasvija Licina-Medic
Dick Andersson

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tack för ett fantastiskt valresultat!

 1. Stefan skriver:

  Jag är han, han som inte helt delar alla vänsterpartiets åsikter, men jag är han som idag är stolt, ja jag är han som är stolt över att jag följde mitt samvete när jag lade min röst, idag ser jag vilket parti som står för vad de i valrörelsen sagt och lovat, ja jag är stolt och glad för att det finns ett parti som håller vad det lovar,,, att vi idag har en enastående och förnuftig politiker i landet…. Jonas Sjöstedt fortsätter att bekräfta min bild utav honom och partiet han företräder… så en eloge till er alla som företräder V… =)

  • partille skriver:

   Hej Stefan,
   Tack för ditt stöd och din underbara kommentar! Visst är det skönt att veta var man har Vänsterpartiet! Vi ska försöka förvalta förtroendet lokalt i Partille.

   Vänliga hälsningar
   Vänsterpartiet Partille

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *