artikel

Mycket på gång nu

Hej kamrater!

1 maj – är i antågande! En rolig, trevlig och framförallt viktig dag. Vi i Vänstern i Partille kommer gå i tåget i Göteborg. Demonstrationen börjar kl.13.30 och startar på andra långgatan. Vi samlas även i Partille för att dela ut material och gör en liten manifestation på kyrktorget kl. 11. Sedan åker vi ut till andra långgatan.

Valskola

Informera dig om våra viktigaste valfrågor och passa samtidigt på att umgås med andra vänsterpartister. Kursen blandar den viktigaste argumentationen från partiets val- och kommunikationsstrategi med praktiska övningar för att förbereda oss alla på en framgångsrik valrörelse. Valskolan hålls vid två tillfällen, och vi hoppas att alla som vill gå finner något av dessa två passande.

14 maj (lördag) kl. 10 i Kungälv på Kvarnkullen.

14 juni (tisdag) kl.18 hålls samma valskola i Mölndal.

 

15 maj – Medlemsmöte i det fria. Söndagen den 15:e maj hoppas vi på gott väder för att få en riktigt bra träff och promenad uppe vid Prästtjärn (Furulund).  Vi ordnar med bröd, sallad, dricka, kaffe, någon sötsak och det som behövs för att grilla. Ta själv med vad du önskar lägga på grillen! Vi är på plats från kl. 11.

6 juni – Valkickoff på Sveriges nationaldag. Där kommer vi att prata om valkampanjen och våra viktiga valfrågor. Vi träffas då hemma hos Karin Jaxmark på Mikaelivägen 14 i Partille.

För anmälan och ytterligare information om vägbeskrivningar finner ni länkar i det mail som skickas till varje medlem.

Med kamratliga hälsningar

Dick Anderson – medlemsansvarig Vänsterpartiet Partille

 

 

 

 

 

 

 

Dela den här sidan:

Kopiera länk